Profil

I april 2015 fejrede Lagazelle 25 års jubilæum, og består i dag af tre butikker i henholdsvis Lyngby Storcenter, Fisketorvet og Rødovre Centrum. Kendetegnet for Lagazelle er de mange faste kunder, som kommer igen, fordi de ved:

- De altid bliver mødt med smil
- De får personlig og professionel betjening af et uddannet, voksent personale i alle butikker
- Der er 14 dages fuld retur, også på tilbuds- og udsalgsvarer, både i butikkerne og i webshoppen

Lagazelles kunder er fra 12 til 100 år gamle: Det er teenagepigen, der shopper poncho i kaninpels eller diamantcover til mobilen - kvinden, der mangler smykker til at pifte festkjolen op - faren, der forærer sin store datter en lækker, varm dunjakke med pelskant - ægteparret, der køber en ny, smuk mink til fruen - manden, der får udskiftet den gamle yndlingsjakke med en ny og smartere model - veninderne, der går amok i prøverummet med blondetoppe, perlebesatte jeans og cardigans med nitter - den ældre dame, der er på udkig efter en festlig bluse eller et varmt slag - den unge fyr, der vil forkæle kæresten med en ny taske.

Lagazelle har noget til dem alle – og alle er velkomne i Lagazelle.


Altid noget nyt hos Lagazelle...
Lagazelle får nye, spændende varer hver anden uge – det er nøje udvalgte designs, der afspejler europæisk mode her og nu:

PELS – MINK, KANIN, RULAM OG GRØNLANDSSÆL
Hos Lagazelle står der altid professionelt og kvalificeret personale klar til at servicere dig, når du vil investere i en ny pels. Den service følger naturligvis med, når du shopper online – blot kontakt personalet i en af Lagazeles tre butikker.
Lagazelle har et stort udvalg af stort set alle de sidste nye designs indenfor pelse. Det er især mink, kanin, rulam, sæl og vaskebjørn, der tegner tidens trends, og som derfor præger udvalget hos Lagazelle. 
Tjek det hele ud her på sitet eller besøg Lagazelles butikker og se, mærk og prøv!

BOHEME FASHION – BUKSER, BLUSER, STRIK OG TOPPE
De sidste syv år har Lagazelle fået et stort udvalg af tøj til yderst rimelige priser fra de sidste nye kollektioner i Paris og Milano. Udtrykket er luxus boheme i naturmaterialer med et feminint snit samt fine detaljer som perler, fjer, diamanter og blonder. Farverne er holdt i creme, sart rosa, taupe, blå, grøn, grå, sort og hvid.

OVERTØJ – DUN OG SKIND
De sidste nye designs inden for overtøj i blandt andet uld, skind og dun finder du også hos Lagazelle, der blandt andet fører kendte trendy mærker som Rock´n blue og Beaumont - nyt i år er bl.a. kvalitetsmærkerne Pajar og Cedrico
Dunjakker i lækre kvaliteter til såvel overgangsperioden som til den kolde danske vinter har Lagazelle et kæmpe udvalg af lige nu. Kendetegnet for vinterjakkerne er igen i år blandt andet store pelskanter af vaskebjørnspels på aftagelige hætter, farverne er sort, brun, khaki, almond og blå, og der er mange designs at vælge i mellem. 
Skindjakker i lækkert lammeskind er også en af Lagazelle’s specialiteter. Her finder du mange forskellige designs og kvaliteter med eller uden pelskant, hætte og foer.

FODTØJ – SKO, STØVLER OG SANDALER
Lagazelle lægger vægt på kvalitetsfodtøj i lækkert skind og med perfekt pasform samt i designs, der afspejler sæsonens trends. Derfor fører Lagazelle udelukkende kendte kvalitetsmærker som LBDK Balschmidt, Tamaris, Wonders, Bumpers og som noget nyt i år også Moon Boots –  i et rigt udvalg, så der er noget til enhver lejlighed og smag.

ACCESSORIES
Lagazelle er stedet at shoppe, hvis du har brug for at pifte outfittet op med skønne accessories! Her finder du nemlig et kæmpe udvalg af smykker, tasker, punge, bælter, mobilcovers, huer, handsker og meget mere – til rigtig gode priser. Glamour og shine er i fokus med masser af skønne detaljer som diamanter, nitter, sten og fjer i et udvalg af farver, der matcher ethvert sæt tøj.

Tjek det hele ud – her på lazelle.dk eller i en vores tre butikker – du er altid velkommen :)

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere